Το καλάθι είναι άδειο


2710 222 838

Το καλάθι είναι άδειο

Αγορά προϊόντων

Προς διευκόλυνση της αναζήτησης των χρηστών, τα προϊόντα κατηγοριοποιούνται σε 13 κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει υποκατηγορίες, που εμφανίζονται στην αριστερή στήλη της οθόνης. Για την υλοποίηση της παραγγελίας ο χρήστης επιλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και στην συνέχεια καθοδηγείται βήμα προς βήμα έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης λαμβάνει από το www.medicin.gr μέσω email  την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Το www.medicin.gr αποστέλλει άμεσα με την αποστολή της παραγγελίας στον χρήστη τον αριθμό της αποστολής (barcode) της παραγγελίας παρέχοντας  του την δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που στη παραγγελία προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε αποστέλλεται στον χρήστη αντίστοιχο e-mail ή εναλλακτικά πραγματοποιείται επικοινωνία στα τηλέφωνα που ο χρήστης έχει γνωστοποιήσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο διαδικτυακό μας τόπο.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το www.medicin.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο χρήστης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 45 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Το www.medicin.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διεκπεραίωση παραγγελίας σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας ή κατάργησης προϊόντων.

Τρόπος παράδοσης
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας.

2710 222 838
Τηλέφωνο παραγγελιών

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για παραγγελίες άνω των 100 €

Εξαιρούνται ογκώδη προϊόντα